JONKA IN BEELD
INFORMATIE OVER JONKA
Jonka meterkast
Jonka meterkastJonka inloopkastJonka schuifwanden

Informatie over Jonka

Jonka BV is een begrip in bouwend Nederland. Door de jaren heen zijn ontelbare woningen en bedrijfspanden uitgerust met een Jonka meterkast, hang-/legkast of kastenwand. De nauwe contacten met de utiliteitsbouw heeft Jonka aangegrepen om zich ook op andere producten te richten. Onder de naam Vormplast® levert Jonka profielen voor afwerking en omkasting. Inmiddels reikt Jonka's naamsbekendheid verder dan de bouwwereld. Ook bijvoorbeeld de zorgsector, het bedrijfsleven en de particulier hebben de kwaliteit van Jonka producten ontdekt.

het bedrijf

Jonka BV is gevestigd in Bergambacht waar, omringd door groene weilanden, de fabriek en het kantoor gehuisvest zijn. Het bedrijfsterrein deelt Jonka met De Jong's Timmerfabriek. De timmerfabriek valt onder dezelfde beheermaatschappij, maar zich heeft gespecialiseerd in de productie van kozijnen. Bij Jonka werken ongeveer twintig vakmensen die allemaal met hetzelfde oog voor detail hun werk uitvoeren en u de kwaliteit garanderen die u van een Jonka-product mag verwachten.

kwaliteit

Jonka levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Vanuit zijn prefab-ervaring is Jonka gewend projectgericht en efficiënt te werken. Een eerste vereiste hierbij is een uiterst exacte maatvoering. De fabriek is daarom uitgerust met geavanceerde zaag-, frees- en boorautomaten die geen enkele maatafwijking toestaan. De materialen die worden toegepast zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de constructie van de kasten is uiterst stabiel. Aangezien de kwaliteit van met name de kasten valt of staat bij een juiste montage, kan Jonka hierin een rol vervullen.

maatwerk

Jonka levert maatwerk. Van de standaard leverings-programma's van de verschillende productgroepen die in deze brochure staan beschreven, kan altijd worden afgeweken. Een deskundig advies staat hierbij voorop. Heeft u een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met één van de Jonka adviseurs. Met zijn kennis, vakmanschap en creativiteit geeft hij optimaal vorm aan uw wensen, waarbij hij de prijs natuurlijk scherp in de gaten houdt.

komo-keur

Jonka is de enige fabrikant van meterkasten met KOMO-keur. Met NEN normblad 2768 als uitgangspunt hebben de constructeurs een flexibel concept ontwikkeld, waarmee qua maatvoering, speciale voorzieningen en toegepaste materialen op elke variant kan worden ingespeeld.

contact

Op afspraak (tel. 0182-382485) bent u natuurlijk welkom voor een bezoek aan Jonka. Wellicht om in de showroom de Jonka-kwaliteit zelf te beoordelen